Buat Duit Dengan Handphone

Pengalaman saya sendiri. Program yang mula mula saya join dan bergiat aktif belajar perniagaan ini yang join cara buat duit dengan handphone.

Serius. Memang ini yang saya buat.

MLM, atau multi level marketing.

Untuk sekarang, saya tak pasti dah apa jadi dengan company ni. malas pula rasanya nak browse tengok apa yang jadi. Apa yang pasti, benda ni dah berlaku lebih kurang 9 tahun yang lalu. Masa tu saya dalam last 2 semester akhir di Universiti Malaysia Pahang.

Berjaya ke tak? Tak, NONE

Orang dah ramai join. Nak kena cari orang. Adoi malas nya.

So sekarang saya lebih bergiat pada perniagaan yang saya buat hal sendiri. Dan focus pada bisnes sendiri daripada membantu bisnes orang lain.

Saya pasti ramai yang dengar Tone Excel kan.

Saya tak pasti sejauh mana ke best saan nya join Tone Excel ni. baru baru ni, kalau tak silap dalam 2 hari lepas. Secara tak sengaja saya ada tertengok video presentation by member Tone Excel ni. nampak macam menarik..

Tapi entah lah. Saya memang tak bernafsu ler nak buat benda yang saya tak suka. Sebab bagi saya, biar kira dapat duit tu kurang sikit. Asalkan kita suka ngan bisnes ni.

Kalau duit banyak, tapi hati tara minat. Ibarat macam kerja lah, gaji banyak. Tapi kerja macam shit….

Oh ya.

Kalau anda nak tahu atas perniagaan apa yang saya buat sekarang. Boleh baca artikel ni, tips kerja dari rumah.

The following two tabs change content below.
Saya tahu, bukan nak senang nak cari kerja. Tp sangat senang kalau anda tahu cara nya. Itu sebab saya sediakan SayaShare ni. Untuk berkongsi kenapa saya cakap ia tak sesukar yang anda sangkakan. Kenali saya di Biodata Saya, dan 7 tahun pengalaman kerja saya. Untuk apa masalah, boleh contact saya di sini, atau tinggalkan comment di bawah… InsyaAllah saya akan reply

Latest posts by Syed Shaff (see all)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *