Home » Kad Kredit

+7 Kelebihan Kad Kredit

Bila ada yang nak cari kelebihan kalau menggunakankad kredit ni, mesti ada juga yang terfikir kad kredit hanya menambahkan sesak nafas belanjawan anda sahaja. Biasa lah orang kita, macam PTPTN. Bila baru dapat duit, tengah berbelanja, langsung tak…

Read More »

Kad Kredit Gaji Di Bawah RM 2000

Untuk permohonan kad kredit bagi pendapatan bulanan 2000 ringgit masih lagi tiada masalah. Ada sahaja pilihan dari bank bank ternama untuk anda buat permohonan. Yang masalahnya, bila pendapatan bulanan yang di bawah RM 2 000 ni. Mungkin akan…

Read More »

Kad Kredit Mudah Lulus

Kad Kredit, secara dasarnya memang mudah untuk lulus. Kalau pinjaman peribadi anda tidak lepas, ATAU PUN. Mungkin pinjaman peribadi lepas, tapi memerlukan anda untuk ada penjamin. Boleh la cuba cuba buat permohonan kad kredit, kerana insyaAllah ia lebih…

Read More »

Permohonan Kad Kredit Maybank

Maybank memang antara bank yang paling popular di Malaysia. Cawangan di luar negara juga ada. Kepengunaan nya juga seakan lebih meluas. Tak pasti lah kalau nak dibanding dengan bank bank yang lain bagaimana pula Kan! Mungkin bank lain…

Read More »

Syarat Mohon Kad Kredit Cimb

Seperti biasa, bila anda mula nak buat permohonan kad kredit mana mana bank pun, mesti tahu duhulu tujuan utama atau pun tambahan atau pun feature lain yang anda mungkin nak kad kredit ini anda. Seperti contoh kad kredit…

Read More »

Syarat Permohonan Kad Kredit Bank Rakyat

Kelebihan Kad Kredit Bank Rakyat Setiap kad kredit bank rakyat di atas mempunyai syarat syaratnya sendiri. Di bawah merupakan ringkasan sebelum anda boleh terus cuba memohon secara online. Ringkasan Perbandingan Syarat Permohonan Annual Fee Untuk kad kredit yang…

Read More »

Syarat Mohon Kad Kredit

Permohonan Kad Kredit Anda Ditolak? Untuk permohonan kad kredit bukan lah sukar mana. Andai kata anda sudah layak dengan syarat syarat gaji minimum. Kebiasaannya permohonan anda akan diluluskan. Syarat permohonan kad kredit bagi setiap bank pastinya berbeza, terutama…

Read More »