The Tawakkal

Katakan Masih Lagi Tak Dapat Kerja?

Jawapan mudah saya, hanya perlu rinse dan repeat apa yang saya kongsikan di atas.

InsyaAllah akan ada yang sangkut.

Tapi, adakah teknik yang saya kongsikan adalah betul betul terbaik? Sudah pasti tidak, apa lah sangat saya. Saya bukan pakar, saya bukan presenter, Consultant apa lagi. Saya hanya share saya yang saya tahu dan berpengalaman sahaja.

Samada, anda kena berusaha lebih lagi, atau cari teknik teknik baru dari orang lain.

Atau pun, email saya. Kongsikan apa masalah anda, dan saya akan tengok.

InsyaAllah ya, semuanya atas rezeki dia. Kalau Dia tak bagi, tak bermakna anda tak akan dapat. Allah kan Maha Adil.

Saya sendiri pun kesian kalau anda susah susah berusaha tapi tak dapat, apatah lagi Sang Pencipta. InsyaAllah, kalau tak dapat sekarang, akan dapat rezeki lain yang jauh lebih baik.

Ok, Sekarang, boleh click artikel mana yang nak click di atas.

Benda yang paling penting bila baca artikel di blog saya. JANGAN FIKIR, BACA UNTUK CEPAT HABIS.

Kalau anda fikir macam tu, memang anda tak akan baca sampai habis, dan takut takut anda terskip mana point yang penting.

InsyaAllah, di masa akan datang, saya akan cuba buat panduan ini berbentuk VIDEO pula.