Anatomi of Temuduga

Posted on by

Disclaimer.. Ada sesetengah gambar di atas bukan hak milik Saya Share. Rujuk link di bawah untuk lebih lanjut Gazelle App Creative Market //blogs.which.co.uk/technology/cameras-2/quiz/ //www.forbes.com/sites/jennagoudreau/2012/02/23/watch-out-ten-interview-questions-designed-to-trick-you/ //en.paperblog.com/what-should-you-bring-to-your-interview-1208315/ //www.best-job-interview.com/interview-clothes.html

Apa point yang tak sepatutnya anda letak dalam resume

Posted on by

Kalau yang article sebelum ini, saya ada share point yang anda mesti letak dalam resume. Point point tersebut bukan dipilih secara rawak macam itu sahaja, tapi lebih kepada perkara yang dapat membantu, menaikkan impression baik pada employer. Baik dari segi dedikasi anda bekerja, sehinggalah credibility atau pun kebolehan atau pun pengalaman yang anda ada. Tapi…

Cara untuk tidak bangun lewat ke tempat kerja

Posted on by

Ini cara saya juga lah. Saya apply benda ni. Dan alhamdullillah, menjadi Satu je saya nak share. Apa apa pun, meh kita start dengan introduction dulu. Sekejap je. SEBENONYE DECH… Saya percaya, anda pun tahu benda ni. Apa apa pun, semuanya bergantung kepada kuasa minda. Betul tak? Kiranya kebolehan anda mengawal keadaan sekeliling. Kalau jadikan…