Daily Archives: October 20, 2016

Anatomi of Temuduga

Disclaimer.. Ada sesetengah gambar di atas bukan hak milik Saya Share. Rujuk link di bawah untuk lebih lanjut Gazelle App Creative Market https://blogs.which.co.uk/technology/cameras-2/quiz/ http://www.forbes.com/sites/jennagoudreau/2012/02/23/watch-out-ten-interview-questions-designed-to-trick-you/ http://en.paperblog.com/what-should-you-bring-to-your-interview-1208315/ http://www.best-job-interview.com/interview-clothes.html

Read More »

Apa point yang tak sepatutnya anda letak dalam resume

Kalau yang article sebelum ini, saya ada share point yang anda mesti letak dalam resume. Point point tersebut bukan dipilih secara rawak macam itu sahaja, tapi lebih kepada perkara yang dapat membantu, menaikkan impression baik pada employer. Baik…

Read More »

Cara untuk tidak bangun lewat ke tempat kerja

Ini cara saya juga lah. Saya apply benda ni. Dan alhamdullillah, menjadi Satu je saya nak share. Apa apa pun, meh kita start dengan introduction dulu. Sekejap je. SEBENONYE DECH… Saya percaya, anda pun tahu benda ni. Apa…

Read More »

Apa point nak letak bila buat resume

Banyak juga point yang saya ubah tambah tukar edit update dalam blog ni. Post ni antara satunya, Untuk post yang lain saya senaraikan di bahagian bawah sekali ya. Nanti lama lama saya akan kumpulkan jadi satu page sahaja….

Read More »