Daily Archives: July 13, 2017

Cara Menyimpan Duit Gaji Kecil

Adoi. Macam mana ni ya. Gaji pun sikit. Lagi nak menyimpan pula. Nak bagi Mak memang tak boleh ni. Tapi, tak kan tak bagi, kalau aq dah memang duduk dengan mak sekali ni. Bagi RM 50 je boleh…

Read More »

Pinjaman Wang Segera Tanpa Dokumen [OR SLIP GAJI]

Salam. artikel ini saya akan rombak semula. terima kasih Daniel Hamboi kau, nak duit. Tapi tak ada slip gaji pula ya. Macam mana ni? Jap jap. Ada berniaga sendiri ke macam mana? Kalau ada boleh la direkodkan keuntungan…

Read More »

Cara Menyimpan Duit

Sebelum ni saya ada share, cara untuk menyimpan duit untuk duit yang kecil. Tak payah baca artikel itu sekarang, sebab tips saya mudah sahaja. Kalau dah meamng gaji kecil, duit bulanan anda nak dapat itu kecil, tak banyak….

Read More »