Senarai Kerja Kosong Kerani Seluruh Malaysia

Posted on by

Antara kerja kosong yang paling sesuai dengan perempuan ialah jadi KERANI. Dan sebabkan pelawat blog saya ni ramai perempuan. Jadi saya list kan lah jawatan kosong khas untuk kerani di sini.. Gaji Berapa? Untuk gaji pun ada disenaraikan, tapi untuk jumlah berapa yang anda dapat kalau layak macam biasa bergantung kepada tempat. Macam biasa, kebanyakan…

35 Malaysian Blogger Kongsi Pengalaman Temuduga

Posted on by

Assalamualaikum, dalam banyak banyak tips temuduga. Maklumat yang penting yang patut cari ialah soalan temuduga itu sendiri. Kiranya apa yang ditanyakan pada orang yang datang temuduga tu. Kalau anda tahu maklumat ini, boleh kata best sangat lah. Untuk itu, yang terbaik. Cari kawan yang pernah pergi temuduga yang anda plan nak pergi. Tanya dia macam…