Daily Archives: January 11, 2018

Kerja Kosong Kilang Penang

Penang memang antara wilayah yang paling popular untuk orang cari kerja kilang yang bagus bagus ya. Antara daerah atau pun area utama kawasan industri yang besar besar adalah di Bayang Lepas dan Batu Kawan. Mungkin ada lagi kawasan…

Read More »

Tips Cari Kerja Kosong Kilang

Salam, sekarang saya nak kongsikan tips yang korang boleh jelas kalau nak cari kerja kosong kilang di Malaysia ni. Saya percaya, maklumat ni jarang sangat korang jumpa sapa sapa yang terangkan. Tapi, dengan saya share, insyaAllah saya akan…

Read More »

The Best Lifestyle Ever

Bila kita hidup kat dunia ni apa yang paling utama sebenarnya? Adakah sebab jawatan? Adakah sebab gaji yang banyak? Adakah sebab mesti ada kereta untuk mudah bawa keluarga? Mesti ada motor yang mudah untuk g pasar? Tak kan?…

Read More »

Kilang Yang Menawarkan Latihan Industri

Untuk topik ni, actually melly saya sudah cover dah sebelum ni. Ini dia artikel nya, syarikat yang menawarkan latihan industri. So boleh baca kat sana sahaja. Saya juga ada pelbagai cara untuk korang apply latihan industri juga kat…

Read More »

Hak Pekerja : Kes Yang Pernah Saya Dengar!!

Saja saya berkongsi maklumat akan hak pekerja ni kat pembaca saya share semua, lagi pula nak menjawab salah satu perkongsian pembaca sayashare yang email saya minggu lepas. Lupa dah nama dia siapa, tapi yang pasti girl girl.. Ok,…

Read More »