Tips Cari Kerja Kosong Kilang

Posted on by

Salam, sekarang saya nak kongsikan tips yang korang boleh jelas kalau nak cari kerja kosong kilang di Malaysia ni. Saya percaya, maklumat ni jarang sangat korang jumpa sapa sapa yang terangkan. Tapi, dengan saya share, insyaAllah saya akan berkongsi apa yang saya tahu… OK, selepas bertahun, mungkin lebih 7 tahun saya kerja kilang. Hasil daripada…

The Best Lifestyle Ever

Posted on by

Bila kita hidup kat dunia ni apa yang paling utama sebenarnya? Adakah sebab jawatan? Adakah sebab gaji yang banyak? Adakah sebab mesti ada kereta untuk mudah bawa keluarga? Mesti ada motor yang mudah untuk g pasar? Tak kan? Sebagai orang Islam, ada lagi yang lebih penting dari semua ini iaitu kehidupan di akhirat. Syurga ke…

Kilang Yang Menawarkan Latihan Industri

Posted on by

Untuk topik ni, actually melly saya sudah cover dah sebelum ni. Ini dia artikel nya, syarikat yang menawarkan latihan industri. So boleh baca kat sana sahaja. Saya juga ada pelbagai cara untuk korang apply latihan industri juga kat artikel tu. Cuma artikel ni, saya lebih nak penekanan akan jenis kilang. Nanti kalau cakap bunyi syarikat…