Daily Archives: July 30, 2018

10 Kemungkinan Anda Akan Gagal Temuduga

Get ready adalah kunci yang paling utama anda perlu buat bila nak buat persedian temuduga. Kalau rujuk semula apa yang saya kongsikan di panduan lengkap temuduga, saya ada kongsikan hampir kesemua faktor atau ciri ciri yang anda boleh…

Read More »

CHECK INI UNTUK PERSEDIAAN TEMUDUGA ANDA

Checklist ini saya sediakan untuk mudahkan anda persiapkan diri untuk temuduga hasil daripada artikel dan video yang saya kongsikan dalam SayaShare ni. Disebabkan ada isi kandungan dalam blog ni yang anda mungkin rasa berselerak atau pun tak pasti…

Read More »

Kenapa Mesti Dapatkan Template Premium Resume?

Sebab nya mudah. Saya pasti korang sendiri pun tahu jawapannya. Saya ingat lagi akan satu open interview yang saya datang dalam tahun lepas, 2017. [ ini dia artikel nya ]. Masa tu, kami semua yang datang open interview…

Read More »