Home » Umum

Hak Pekerja : Kes Yang Pernah Saya Dengar!!

Saja saya berkongsi maklumat akan hak pekerja ni kat pembaca saya share semua, lagi pula nak menjawab salah satu perkongsian pembaca sayashare yang email saya minggu lepas. Lupa dah nama dia siapa, tapi yang pasti girl girl.. Ok,…

Read More »

Cara Kira Loan Kereta Proton VS Perodua VS Honda

Hasil Tinjauan Pengiraan Loan Kereta Yg Saya Pergi Ok untuk cara kira kereta mudah sahaja. Korang boleh guna calculator dekat carlist itu sahaja. Masa mula mula saya guna tool kat carlist.my ni mula mula saya ingat salah. Kiranya…

Read More »

Yeay…..Post Pertama Ni…

erm… Saya nak share apa ya di post pertama ni. Saya nak share tak ada apa lah. Bagi saya warm up warm up dulu dengan jari ni…   sdksjadks sdsadsa skjd skadasdqwxnon s s qw qwdqw qwd qw…

Read More »