Peringkat 4 – Persediaan Temuduga + Quiz

Untuk rujukan tips temuduga memang banyak yang saya buatkan. Di bawah adalah antara terbaik yang patut anda baca. Supaya dapat faham jelas, flow persediaan yang betul

Artikel ini terangkan, cara cakap atau tone suara yang betul semasa temuduga. Pokoknya supaya anda tak rasa gementar. Rileks sahaja, buat buat anda bercakap dengan kawan sendiri dan sudah lama kenal. Tapi masih lagi menjaga hormat dan adab lah, boleh rujuk post ini, //www.saya-share.com/buatkan-sesi-temuduga-berlangsung-pada-tone-yang-sepatutnya/

Ini adalah versi mini, kiranya keseluruhan apa yang anda patut faham dalam temuduga, //www.saya-share.com/cara-saya-buat-persedian-temuduga/ . Nanti saya akan siapkan lagi, versi yang lebih lengkap untuk anda faham.

Saya ada buat survey untuk boleh saya share sebelum ini. Survey tu dah saya tamatkan pun sebab sudah cukup 100 orang yang buat. Saya tanya, antara korang yang ramai ramai baca blog saya ni kan. Berapa ramai yang baru 1st temuduga atau pun dah berkali kali. Boleh tengok keputusannya di //www.saya-share.com/response-pada-survey-1/

Kalau anda nak tahu, antara banyak banyak artikel di Saya Share, artikel cara saya perkenalkan diri lah paling ramai orang view. View sahaja, tak tau la berapa yang baca sampai habis. Tapi yang pasti, sudah lebih 5 ribu orang yang view artikel ini. //www.saya-share.com/cara-memperkenalkan-diri/