Korang Share – Saya Jawab 2 Soalan

Posted on by

Hi, Assalam, Sebelum saya perkenalkan diri, saya ingin ucapkan terima kasih  sebab blog en. banyak bagi informasi yang bagus kepada “jobs hunter”  seperti saya dan sangat menarik. Hargai pengorbanan en. dalam membantu orang lagi-lagi bangsa sendiri. Saya Farah lepasan Ijazah Sarjana Muda Teknologi Polimer yang lebih meliputi kepada industri, kajian dan pembuatan getah, plastik dan chemical. Saya…

Korang Share – Akak Ni Kongsi Pengalaman Interview Gagal 20x

Posted on by

Kenalkan, pembaca #sayashare ni namanya Hanis. Ikutkan ceritanya, beliau dah terlampau banyak kali failed dengan temuduga kerajaan. Saya perasan pun hasil daripada perkongsian beliau di komen tempoh hari. Lantas, terus saya email dan bertanyakan kenapa lah failed banyak sangat tu. Hanis pun bersetuju dan berikan kita semua satu artikel perkongsian menarik untuk kita sama sama…