Permohonan Kad Kredit Online

Posted on by

Kalau anda nak apply kad kredit online, boleh sahaja. Ada banyak company 3rd party boleh urus kan macam : Compare hero Ringgit plus Imoney LoansStreet Bbazaar Tapi lebih baik anda pergi bank terus. Saya pernah register kat ringgitplus or comparehero kalau tak silap. Memang la diorang akan call kan, tapi lepas tu beberapa product lain…

Kad Kredit Gaji Di Bawah RM 2000

Posted on by

Untuk permohonan kad kredit bagi pendapatan bulanan 2000 ringgit masih lagi tiada masalah. Ada sahaja pilihan dari bank bank ternama untuk anda buat permohonan. Yang masalahnya, bila pendapatan bulanan yang di bawah RM 2 000 ni. Mungkin akan susah sikit. Sebab kebanyakan syarat permohonan kad kredit dalam RM 24 000 setahun. Kiranya, sekurang kurang nya…

Kad Kredit Mudah Lulus

Posted on by

Kad Kredit, secara dasarnya memang mudah untuk lulus. Kalau pinjaman peribadi anda tidak lepas, ATAU PUN. Mungkin pinjaman peribadi lepas, tapi memerlukan anda untuk ada penjamin. Boleh la cuba cuba buat permohonan kad kredit, kerana insyaAllah ia lebih mudah untuk lepas. Asalkan syarat permohonan kad kredit gaji minima setiap bulan anda tiada masalah. Paling rendah…