Kalau anda nak apply kad kredit online, boleh sahaja. Ada banyak company 3rd party boleh urus kan macam :

Compare hero

Ringgit plus

Imoney

LoansStreet

Bbazaar

Tapi lebih baik anda pergi bank terus.

Saya pernah register kat ringgitplus or comparehero kalau tak silap. Memang la diorang akan call kan, tapi lepas tu beberapa product lain pun diorang akan call juga. so saya rasa macam kacau pulak hal kita.

So, lebih baik anda pergi bank terus. Daripada nak sediakan document online juga leceh juga.

So, untuk permulaan, anda rujuk 11 senarai kad kredit dalam table yang saya sediakan dalam artikel ni.

Lepas tu, boleh la berangkat ke bank untuk maklumat lebih details dan tepat.

The following two tabs change content below.
Salam, sebenarnya website saya tak sesuai kalau anda baca dalam telepon. Sebab maklumat atau rupa bentuk yang saya nak tunjukan pada website saya ni jadi terhad. So, saya galakkan sangat kalau anda betul betul nak faham cara buat resume, ambil masa 1 2 jam tengok website saya semula di Dekstop. Kenali saya di Biodata Saya, dan 7 tahun pengalaman kerja saya. Untuk apa masalah, boleh contact saya di sini, atau tinggalkan comment di bawah… InsyaAllah saya akan reply