Daily Archives: December 18, 2017

Kenapa Tak Boleh Cerita Buruk Company Sebelumnya..

Salam Sebelum sebelum ni kan. Saya sangat yakin fikir macam ni.. “tak ada masalah pun nak cerita buruk company sebelum nya kalau dah memang perangai diorang buruk” Ini yang saya fikir tau. Sebab banyak tulis kat internet mengatakan,…

Read More »

Pengalaman Temuduga Saya Yg Paling Latest – Osram Sdn Bhd

Baru baru ni, lebih kurang dalam bulan lepas. Saya ada hadiri satu open interview yang di anjurkan oleh Osram. Tujuan saya buat artikel ni, saja nak share apa mindset yang korang patut ada bila datang Open Interview yang…

Read More »

KAIS SEBULAN, MAKAN SEBULAN

Pernah tak duit tak cukup hujung bulan? Pernah tak, duit kat dalam bank tu kurang daripada 50 ringgit? Bukan senang nak keluarkan duit bawah 50 ni. Punya la bersorok badan jangan bagi orang nampak. Kononnya takut orang curi…

Read More »