Home » Agamaku

The Best Lifestyle Ever

Bila kita hidup kat dunia ni apa yang paling utama sebenarnya? Adakah sebab jawatan? Adakah sebab gaji yang banyak? Adakah sebab mesti ada kereta untuk mudah bawa keluarga? Mesti ada motor yang mudah untuk g pasar? Tak kan?…

Read More »

KAIS SEBULAN, MAKAN SEBULAN

Pernah tak duit tak cukup hujung bulan? Pernah tak, duit kat dalam bank tu kurang daripada 50 ringgit? Bukan senang nak keluarkan duit bawah 50 ni. Punya la bersorok badan jangan bagi orang nampak. Kononnya takut orang curi…

Read More »

MLM Yang Jenis Nya Haram

Alhamdullillah, hari ni saya happy. Saya dah lama dah rasa benda ni haram. Tapi tak berani lah nak kata hkum haram memandangkan saya ni siapa. So kalau orang orang tanya, saya hanya boleh cakap tak elok atau tak…

Read More »

PINJAM 3MINIT UTK BACA NI

Salam, saya dapat petikan ni daripada kawan di whatsapp. Jadi ada eloknya kalau saya share nya juga di blog saya ni. 1. Org yg tak solat akn banyak masalah, tidak tenang, cpt marah susah nk terima kenyataan dn…

Read More »