[ PROMOSI 3 HARI ] >> Panduan Buat Resume dan Temuduga

Alhamdullilah ya.

Sejak saya siapkan video serba ringkas panduan buat resume, tersangat banyak orang yang reply email saya menyatakan terima kasih dan puas hati nya.

Sebenarnya, saya pun aspect orang akan reply dan doa kan saya macam macam kebaikan

selepas saya kongsi ilmu panduan buat resume ni.

Ni contoh penghargaan yang saya dapat

Ad banyak lagi tau, yang saya baru tunjuk anda tu baru 6, ada lagi 20 testimoni yang saya dapat. Mungkin ada lagi yang saya terlepas pandang masa orang duk reply email tu. sebab bila dah asik dapat email ni, saya pun jadi kalut pula nak reply satu satu. Jadi, saya sangat sangat minta maaf untuk siapa yang masih lagi tak sempat reply.

Bukan tak sempat, mungkin saya sendiri yang leka.. dan langsung terlupa..

Yang pasal lagi 20 testimoni tu kan, MasyaAllah, kadang kadang saya terasa sebak sikit. Touching sikit hati ni bila orang yang kita tak kenal duk puji dan doakan saya yang baik. Saya ada tunjuk kat wife, wife pun happy. Saya pun, aduh hai…

Baiklah,

Untuk saya buatkan saya lebih banyak dipuji, dan

Untuk buatkan saya lebih banyak bantu anda, saya ada siap satu Panduan Buat Resume & Panduan Temuduga yang saya kira, sangat lengkap untuk anda faham dari awal sampai akhir pada peringkat yang sangat detail. Kiranya saya betul betul all out lah ni. ( kalau saya tak rasa all out tiba tiba, saya akan update panduan ni, dan tambah serba serba kemudian hari, untuk buktikan yang panduan ni betul betul all out saya buat. )

Terus terang saya cakap, panduan ini bukan FREE. Tapi sangat lah rendah, hanya RM 20 sahaja. tak kaya pun 20 ringgit, tapi cukup lah untuk usaha dan masa yang saya luangkan. Lagipun, dengan RM 20 ni, ada banyak kelebihan yang anda boleh dapat, antara bonus yang saya sertakan. Anda siap boleh hantar balik pada saya untuk resume yang anda siapkan, supaya saya review dengan teliti sebelum anda hantar ke company.

Punya sungguh sungguh nak bantu ni.

Saya rasa, tak ada orang lagi buat ni.

Oh ya RM 20 ni adalah harga promosi, saya sengaja buka rendah DALAM TEMPOH 3 HARI INI SAHAJA, untuk saya kumpul dan dapatkan testimoni dahulu. So, beli cepat cepat ya ( jangan beli lagi, baca sampai habis page ini dahulu )

Selepas 3 hari, atau tepat jam 12 tengah malam, Ahad ni, 16hb saya akan letakkan pada harga sebenar.

Ingat ya, malam ni 12 September

Esok, 13 September

Lusa, 14 September – ni adalah hari terakhir pada harga RM 20

Dan 15 September akan kembali pada harga asal.

Untuk cara pembayaran ada di bawah sekali, tapi sebelum tu, saya nak kongsikan dahulu detail, point by point apa yang akan anda belajar


MODUL 1 – PANDUAN LENGKAP BUAT RESUME


Ada 6 step semuanya:

Step 1 – details point by point explanation. So sebelum kita buat resume, saya akan terangkan dahulu, apa faktor yang membuatkan resume kita ni pandang oleh MAJIKAN.

Step 2 – tanpa buang masa, kita terus put into practise. So anda akan tengok dengan biji mata kepala anda sendiri cara saya buat dan olah ayat untuk setiap point dalam resume. – serius ni, dan video bahagian ni agak lama sikit. So, pastikan anda relaks dan tenang tenang dahulu.

Step 3 – point resume pun sudah siap, saya akan tunjukkan cara saya edit resume supaya nampak pro secara PERCUMA. So tak perlu beli premium template. Teknik yang saya kongsikan ni PERCUMA. Sangat mudah, TAK PERLU MAHIR GUNA MICROSOFT WORD mahupun PHOTOSHOP pun.

Step 4 – Review to improve – dalam bahagian ni, kita akan pergi lebih serious lagi. Saya akan tunjukkan anda beberapa resume yang kawan kawan kita hantar pada saya, dan saya secara live, akan tunjukkan apa point yang kita boleh improve supaya resume tu nampak power.

Dan lagi terbaik memang saya ni baik – SAYA juga ada minta beberapa resume kawan saya sendiri, yang memang sudah dapat kerja pun, kita tengok dan analisa apa yang bagus sangat pada resume dia tu yang sampai dia dapat kerja. KORANG MESTI TERKEJUT DENGAN APA YANG SAYA NAK KONGSIKAN NI.

Sori lah, kalau copywriting saya ni memang betul nampak menganjing anda untuk beli, bukan niat macam tu. tapi memang ini lah yang saya cuba usahakan dari dulu, untuk bantu adik adik dan kenalan sebaya saya. Supaya kita sama sama dapat cari rezeki. Awak semua cari duit untuk anak bini, so itu saham akhirat saya.

Step 5 – cara buat cover letter secara LIVE ( bukan facebook live ya, saya malu )

Step 6 – pernah baca artikel cara cari kerja ni? Ya saya akan review detail, satu persatu dan kongsi delima apa yang berlaku pada saya dahulu..

Ok, done untuk MODUL 1

Kita ke modul 2 pula


MODUL 2 – PANDUAN LENGKAP TEMUDUGA


Anda pasti perasan akan MENU besar, yang saya betul betul letak paling atas dan paling anda mudah lihat dalam website saya-share saya ni. So dalam panduan bersiri tu, memang penuh dengan perkataan yang saya tulis. Banyak, banyak sangat.

Dan dalam panduan yang harga promosi RM 20 ni, saya kongsikan semuanya secara VIDEO.

Hah ada berani?

Berani lah kan, tapi berani ke tak anda luangkan masa dengan video saya?

Berikut adalah step yang anda sendiri tahu kalau baca hasil tulisan panduan lengkap temuduga saya tu, tapi kali ni saya kongsikan secara VIDEO. ( mungkin tak cover semua, tapi saya janji saya akan cover mana yang penting, dan mana yang ada permintaan, so saya harapkan sangat feedback dari anda yang beli )

*panduan ni saya siapkan berperingkat – saja nak test market kalau ada sambutan atau tidak. Tapi, insyaAllah, sebelum 15hb, anda akan dapat lihat complete video courses yang saya janjikan.

Alright?

So, Panduan Buat Resume dan Temuduga ni adalah objektive utama saya. Dan sekarang, saya nak kongsikan penyeri atau bonus yang anda boleh dapat kalau dapatkan panduan RM 20 ni SEKARANG.

Oh ya, sebelum tu.

Masa saya terangkan panduan resume dan temuduga. Di selangnya tu, saya da kongsikan tips kewangan.

Kiranya, cara nak urus duit, dan bagaimana kita boleh buat INVESTMENT yang baik untuk masa depan kita, seawal 5 atau 10 tahun yang akan dapat. Saya tak cukup bila umur 60 tahun ya. Kalau 60 memang lagi power lah. so, anology investment yang saya kongsikan ni, harapannya akan membuahkan hasil seawal 5 atau 10 tahun yang akan datang.

Penting ni..

Cara pengurusan duit, memang tak ramai nak belajar. Tapi sangat ramai yang kita tersangkut. Saya kongsi macam macam, antaranya macam bank approve pinjaman kita untuk pinjaman rumah dan sebagainya. Saya belajar ni daripada Faizul Ridzuan ( kenal? Dia ni umur 30, sudah beli 30 property tau, boleh baca sekejap siapa dia di sini ) dalam bahagian ni, saya bukan kenalkan anda pada Faizul Ridzuan sahaja, malah beberapa lagi individu hebat yang saya memang follow untuk kesejahteraan masa depan kita. Ilmu ni, kita kena cari, sekolah tak ajar, university tak ajar.

So itu dia ya.

Sekarang bonus nya pula..

Fuh..

Bonus 1 – duit poket RM 200 untuk 5 orang terawal dapat kerja


Bonus ni untuk FRESH GRADUATE SAHAJA ya. Ko yang dah bertahun koje memang tak hadap la RM 200 kan. Tapi untuk adik adik yang baru nak start koje, saya percaya RM 200 ni membantu. So, 5 orang terawal yang dapat kerja. mungkin tak melalui panduan resume yang saya kongsikan, kalau anda dapat kerja sebaik sahaja beli panduan RM 20 ni, saya akan berikan bonus RM 200 sebagai duit minyak bulan pertama anda sebelum dapat gaji pertama, insyaAllah

Bonus 2 – Saya akan upah designer atau full license template premium resume


Anda perasan kan, premium template resume. Tempate ni ada license. Saya tak boleh suka suka sebarkan. So hasil daripada perbelanjaan anda yang beramai ramai beli panduan saya ni, saya akan belanjakan dalam beberapa dirham untuk saya upah designer atau beli full license premium resume template. So korang, boleh guna sepuas hati, khas untuk Panduan saya ni..

Bonus 3 – Pernah dengar cara saya temuduga secara live?


Mesti lah tak, saya pun dah dapat koje dah pun. Tapi tak apa, saya akan buatkan lakonan suara khas, saya kongsikan macam mana saya berbual semasa temuduga. Mahal dan susah nak buat ni.

So, ideanya, korang dapat lah bayangkan apa yang berlaku dalam bilik temuduga.

Korang dengar suara je tau, saya segan na buat vlogging youtube pula.

Bonus 4 – Perkongsian Key Point kenapa saya dapat kerja dalam 3 kilang yang saya minta.


Pernah kan dengar orang cakap, alah kalau dapat itu rezeki. Rezeki Allah bagi. Takdir Allah. Memang betul takdir, memang betul rezeki. Tapi Allah pun tak akan nak bagi kita rezeki kalau kita tak usahakan.

So, jenis mcam saya. Saya bukan fikir macam tu, ya saya tahu ini semua rezeki. Tapi, saya rasa, saya macam boleh detect apa Key Point yang membuatkan saya dapat kerja. anda cuba renungkan 3 pengalaman kerja saya ni. Cuba bayangkan, agak agak apa la company yang anda apply tu mahukan – nanti saya bantu yang ni ya.

Ok.

Done. Sudah tu..

Akhir sekali, panduan ni saya buka RM 20 untuk 3 hari ini sahaja.

Selepas 3 hari, anda terpaksa beli pada harga yang lebih sikit.

Ok? Saya minta maaf ya. Saya nak focus pada yang betul betul serius sahaja nak bantuan saya sahaja.

Cara Nak Buat Pembelian?

Mudah sahaja, anda whatsapp saya, tulis, SAYA NAK BELI SYED

https://wasap.my/60193139060/sayanakbelisyed <<Whatsapp

Selepas tu, bagi tahu butiran seperti bawah sekali

Untuk bidang tu, contoh macam Nursing/Engineering/Admin ( kalau ramai untuk mana mana profesion, saya akan tambah video khas )

Ini sahaja, dan nanti saya akan reply dengan ‘TERIMA KASIH KERANA SUDI’, dan saya akan lampirkan sekali no akaun CIMB.

Anda buat bayaran selepas tu, reply saya sekali lagi dengan resit

Bagi saya masa untuk checking dan nanti saya akan berikan link download panduan saya ni.

OK?

Whatapps Saya Sekarang Untuk Beli

https://wasap.my/60193139060/sayanakbelisyed <<Whatsapp

kalau tak boleh guna link tu, anda boleh save no saya ni dulu, 0193139060

dan wasap ikut format yang saya cakap atas, starting dengan ‘SAYA NAK BELI SYED’ – kalau tak, saya jadi blur

**produk ni ada moneyback guarantee, kalau tak puas hati. saya akan pulangkan duit anda semula. jangan bimbang