10 Contoh Resume – Set 2

Posted on by

Untuk artikel Contoh Resume Set 1 di sini, saya ada senaraikan lebih 15 template resume yang cantik lagi menarik untuk anda. Kalau kita jadikan template template yang memukau penemeduga ini untuk peluang panggilan temuduga tu memang insyaAllah akan jadi lebih cerah. Dan dalam artikel post yang ini,saya ada lagi 10 template resume contoh yang saya…

Panduan Isi Borang Jobstreet – Tempat Terbaik Cari Kerja

Posted on by

5 Perkara Yang Anda Perlu Buat Dengan Jobstreet Assalamualaikum, Jobstreet memang antara platform cari tempat kerja yang utama di Malaysia. Memang dah banyak sangat dah kilang kilang dan syarikat besar menggunakan jobstreet untuk mendapatkan pekerja. Kalau tak percaya, boleh refresh atau tengok job listing hari hari, pasti akan ada company yang buat listing baru. Kalau…

Contoh Resume Format Malaysia?

Posted on by

Salam. Kalau anda betul lah ikut turutan tips untuk dapatkan kerja dari blog SayaShare saya ni. Sepatutnya, anda datang dari page Panduan Lengkap Temuduga. Lepas tu, saya akan minta anda baca contoh resume terbaik. Dan sepatutnya, selepas contoh resume terbaik tu, anda akan berpindah ke post ini. Iaitu format yang anda patut gunakan bila buat…