Nak di jadikan cerita, dalam minggu lepas. Saya memang tengah cari maklumat untuk saya share berkenaan dengan ‘kerja sambilan yang di buat di rumah’. Lepas tu, chat punya chat, tiba tiba memang ada sorang kenalan saya yang buat di Kedah ni.

Panduan Buat Kerja Sambilan <<< Click Di Sini Kawan

Ya, memang barang dari kilang tu sampai ke rumah.

Barang apa? Kalau dah nama pun barang kilang. Kemungkinan besar jenis yang elektronik lah kan. Yang mudah di angkat, yang ringan. Dan barang tersebut ialah ‘wayar’.

Yang perlu di sambung sambung ikutkan pada susunannya

Bila sembang sembang dengan kawan saya ni, rasa kesian juga.

1 ribu unit sambungan wayar dia buat tu, baru RM 14

Itu pun, kemungkinan besar lagi rendah dari RM 14 yang dia dapat. sebab order ni atas nama kawan dia sendiri.

Udah la 1000 unit sambungan wayar ni ambil 1 hari nak setel.

So, sangat lah kesian.

Tapi itu lah. Duit kan. Nak tak nak, tetap juga kena buat walaupun dalam keadaan terpaksa.

Tapi ok lah juga, dari duk tengok TV tak buat apa tu kan.

Boleh la tangan tu teraba raba masang wayang kilang.

Difahamkan, kenalan saya ni. kemungkinan besar akan kerja dengan company ini dalam bulan September 2017 nanti. Kiranya dalam tempoh 1 bulan lah dari sekarang.

Jadi, apa yang kita boleh faham. Kilang ni juga ada hire staff/operator untuk sambungkan wire ni di Kilang juga.

Saya cuba cari iklan iklan tentang pasang barang kilang ni di Mudah.my

Tak ada.

Jadi, kalau anda nak join buat juga. Terpaksa lah tanya tanya orang untuk dapatkan maklumat.

Nasihat?

Nasihat saya, jangan buat. Sebab terlalu sikit. Kerja macam banyak tak setel setel.

Baik g kerja 7E tu.

Atau boleh baca, tips yang anda boleh buat kalau nak buat kerja sambilan

Kerja Dari Rumah Yang Boleh Dipercayai


The following two tabs change content below.
Salam, sebenarnya website saya tak sesuai kalau anda baca dalam telepon. Sebab maklumat atau rupa bentuk yang saya nak tunjukan pada website saya ni jadi terhad. So, saya galakkan sangat kalau anda betul betul nak faham cara buat resume, ambil masa 1 2 jam tengok website saya semula di Dekstop. Kenali saya di Biodata Saya, dan 7 tahun pengalaman kerja saya. Untuk apa masalah, boleh contact saya di sini, atau tinggalkan comment di bawah… InsyaAllah saya akan reply