Peringkat 5 – Di Hari Temuduga

Artikel yang satu ni, boleh kata susur galur pengalaman saya. Kiranya apa yang berlaku, bagaimana saya plan. Semuanya saya detail ka dalam artikel ini, harap anda baca ya, //www.saya-share.com/cara-saya-buat-persedian-temuduga/

Mungkin boleh baca sekali lagi, tips yang saya kongsikan untuk cara perkenalkan diri dalam temuduga, //www.saya-share.com/cara-memperkenalkan-diri/

Sila baca pengalaman temuduga yang saya sendiri ambil keputusan untuk tidak hadir, //www.saya-share.com/temuduga-di-rohm-wako/

Ini antara post yang dramatik dalam Saya Share, saya kongsi cara berbeza untuk anda jawab soalan semasa di interview, //www.saya-share.com/advanced-teknik-untuk-jawab-soalan-semasa-temuduga/ . Penting ini tau. Anda mesti baca.

Masih takut takut lagi untuk datang temuduga? Boleh baca artikel yang ini, saya kongsikan definisi sebenar ( apa yang saya rasa lah ) kenapa kita mesti datang temuduga. Tujuannya adalah, bila kita faham kenapa kita datang. Harapannya, gementar pun akan hilang. //www.saya-share.com/kenapa-sesi-interviewtemuduga-itu-penting/ <<< ini dia artikel nya.

Ini lagi satu, artikel yang seakan sama, //www.saya-share.com/tips-temuduga-kenapa-tak-perlu-takut-bila-sesi-interview/

Ini pula pengalaman saya datang open interview, yang ramainya dah macam semut, //www.saya-share.com/masa-open-interview-kalau-ada-800-orang-depan-mata-terus-balik-atau-stay/