Browsing Tag: download contoh resume

Contoh Resume Premium – Set 3

Salam, Dalam post ni, saya akan review beberapa modern design premium resume. Sebelum ni, saya ada kongsikan Set 1 dan Set 2. Korang boleh tengok juga di sana. Tapi untuk kali ni, di set 3, saya nak review…

Read More »

Contoh Resume Terbaik 2017/2018 [ 2 Jam VIDEO ]

Selamat Datang ke Siri Panduan Lengkap Resume Salam. Tapi kalau saya rekomen kan beberapa post dalam artikel ini, ke artikel yang lain. Itu maksudnya PENTING ya. Mungkin saya tak letak dalam satu artikel sebab takut takut jadi terlampau…

Read More »

Contoh Resume – Set 1

Salam, Seperti yang biasa saya kongsikan. Step pertama ialah menyediakan resume yang menarik perhatian si penemuduga. Bukannya bawa resume cantik ni masa temuduga sahaja ya. Sebaliknya mesti dari awal awal lagi, kiranya masa anda mula tebarkan resume anda…

Read More »