Contoh Resume – Set 1

Salam, Seperti yang biasa saya kongsikan. Step pertama ialah menyediakan resume yang menarik perhatian si penemuduga. Bukannya bawa resume cantik ni masa temuduga sahaja ya.

Sebaliknya mesti dari awal awal lagi, kiranya masa anda mula tebarkan resume anda serata alam.

Hantar resume dari kilang ke kilang memang antara 9 cara cari kerja kosong utama yang saya kongsikan tempoh hari.

Baiklah, kita dah tahu kenapa mesti guna resume yang menarik perhatian. Anda pun sudah jelas betapa penting nya tindakan ini. Tapi mana nak dapat template resume yang memang sudah di design cantik??

Tak payah cari jauh, ni bawah ni saya ada carikan untuk anda.

Setiap nya punyai range harga tertentu. Jadi, pandai pandai lah budget sendiri. InsyaAllah, tak mahal mana. Plus anda boleh guna terus dengan kilang kilang yang ada di Malaysia semua. Beli sekali sahaja pun.

  1. Resume-Template-5-pages-Milky-Way

  2. Resume-Template-3-Page-CV-Template

  3. Word-Resume-Cover-Letter-Template

  4. ResumeCV-Cover-Letter

  5. Resume-Template-4-page-pack-Iconic

  6. ResumeCV

  7. Infographic-Resume-Cv-Vol.-1

  8. Infographic-Resume-Cv-Vol.-2

  9. Infographic-Resume-Cv-Vol.-3

  10. Resume-Cv-Clean-Collection-n5

  11. Pages-Infographic-ResumeCv-Vol.-5

  12. Infographic-ResumeCv-Vol.-6

  13. Infographic-ResumeCv-Volume-7

  14. Resume-Cv-Simple-Collection-n3

  15. The-Resume

  16. Professional-ResumeCV-Template

  17. Resume-Adam

  18. Simple-ResumeCv-Vol.-7

Dan yang ini pula untuk contoh resume Set 2

Blog ni saya mula tulis masa 2016 lagi. Saya cover topik dari mula anda nak sambung belajar, cara nak cari tempat praktikal, nak cari kerja tetap, dan hinggalah ke tahap bagaimana nak uruskan kewangan. Lebih kepada investment itulah, bagaimana nak cari duit lebih, dan bagaimana nak menjaminkan hari tua kita ni nanti lebih mudah.

Leave a reply:

Your email address will not be published.