Browsing Tag: tips temuduga

Pakaian Untuk Temuduga

Untuk pilih pakaian untuk temuduga tak susah pun. Yang susahnya kira sendiri yang kadang kadang terlampau berkira. Kadang kadang mesti akan rasa, aku pakai baju ni pun sekali dalam sehari je, buat apa nak beli lagi. Pakai je…

Read More »

Anatomi of Temuduga

Disclaimer.. Ada sesetengah gambar di atas bukan hak milik Saya Share. Rujuk link di bawah untuk lebih lanjut Gazelle App Creative Market https://blogs.which.co.uk/technology/cameras-2/quiz/ http://www.forbes.com/sites/jennagoudreau/2012/02/23/watch-out-ten-interview-questions-designed-to-trick-you/ http://en.paperblog.com/what-should-you-bring-to-your-interview-1208315/ http://www.best-job-interview.com/interview-clothes.html

Read More »

7+1 Pengalaman Interview Yang Saya Sudah Pergi

Alright. Untuk umur saya masa tulis artikel ini ialah 29 tahun. Saya start mula cari kerja yakni selepas graduate masa umur saya 21 atau 22 tahun lebih kurang. Yang pasti graduate tahun 2009. daripada Universiti Malaysia Pahang Dan…

Read More »