Contoh Resume – Set 1

Salam, Seperti yang biasa saya kongsikan. Step pertama ialah menyediakan resume yang menarik perhatian si penemuduga. Bukannya bawa resume cantik ni masa temuduga sahaja ya.

Sebaliknya mesti dari awal awal lagi, kiranya masa anda mula tebarkan resume anda serata alam.

Hantar resume dari kilang ke kilang memang antara 9 cara cari kerja kosong utama yang saya kongsikan tempoh hari.

Baiklah, kita dah tahu kenapa mesti guna resume yang menarik perhatian. Anda pun sudah jelas betapa penting nya tindakan ini. Tapi mana nak dapat template resume yang memang sudah di design cantik??

Tak payah cari jauh, ni bawah ni saya ada carikan untuk anda.

Setiap nya punyai range harga tertentu. Jadi, pandai pandai lah budget sendiri. InsyaAllah, tak mahal mana. Plus anda boleh guna terus dengan kilang kilang yang ada di Malaysia semua. Beli sekali sahaja pun.

  1. Resume-Template-5-pages-Milky-Way

  2. Resume-Template-3-Page-CV-Template

  3. Word-Resume-Cover-Letter-Template

  4. ResumeCV-Cover-Letter

  5. Resume-Template-4-page-pack-Iconic

  6. ResumeCV

  7. Infographic-Resume-Cv-Vol.-1

  8. Infographic-Resume-Cv-Vol.-2

  9. Infographic-Resume-Cv-Vol.-3

  10. Resume-Cv-Clean-Collection-n5

  11. Pages-Infographic-ResumeCv-Vol.-5

  12. Infographic-ResumeCv-Vol.-6

  13. Infographic-ResumeCv-Volume-7

  14. Resume-Cv-Simple-Collection-n3

  15. The-Resume

  16. Professional-ResumeCV-Template

  17. Resume-Adam

  18. Simple-ResumeCv-Vol.-7

Dan yang ini pula untuk contoh resume Set 2

The following two tabs change content below.
Saya tahu, bukan nak senang nak cari kerja. Tp sangat senang kalau anda tahu cara nya. Itu sebab saya sediakan SayaShare ni. Untuk berkongsi kenapa saya cakap ia tak sesukar yang anda sangkakan. Kenali saya di Biodata Saya, dan 7 tahun pengalaman kerja saya. Untuk apa masalah, boleh contact saya di sini, atau tinggalkan comment di bawah… InsyaAllah saya akan reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *