Kilang Yang Menawarkan Latihan Industri

Posted on by

Untuk topik ni, actually melly saya sudah cover dah sebelum ni. Ini dia artikel nya, syarikat yang menawarkan latihan industri. So boleh baca kat sana sahaja. Saya juga ada pelbagai cara untuk korang apply latihan industri juga kat artikel tu. Cuma artikel ni, saya lebih nak penekanan akan jenis kilang. Nanti kalau cakap bunyi syarikat…

Syarat Syarat Kemasukan ke UITM

Posted on by

Untuk Syarat Syarat Kemasukan UITM ialah: Berumur sekurang kurangmya 16 tahun pada tarikh tutup permohonan Warganegara Malaysia dan takrifan Melayu/ Anak Negeri Sabah Sarawak/ Orang Asli mengikut Perlembagaan Persekutuan Malaysia Memenuhi syarat kelayakan minima bagi setiap program dipohon (rujuk E Syarat di bawah) Tidak pernah disabitkan atas sebarang kesalahan jenayah atau bukan dalam proses menungu…

Contoh Resume Untuk Praktikal/Latihan Industri

Posted on by

Ada ya orang cari cara sediakan resume untuk praktikal ni… saya pun dah lupa dah masa saya hantar surat apply pratikal kat kilang KL dulu tu ada benda ni ke tak. Rasanya isi form yang HR campus dah bagi je..lupa dah..Sedar sedar sudah dapat… Apa apa pun, cerita nya macam ni lah… Sesuatu company tu,…

Senarai Syarikat Yang Menawarkan Latihan Industri 2017 [ Seluruh MALAYSIA ]

Posted on by

Salam, akhirnya ada juga kerajinan saya untuk buat post ni. Artikel ini adalah gabungan syaraikat syarikat yang menawarkan Latihan Industri ( Tempat Praktikal ) seluruh Malaysia. Untuk rekod. Sekarang ni ada… Seribu Tujuh Ratus Enam Puluh Empat tempat untuk anda… Disebabkan terlampau banyak ada dalam list ini. Memang tak lah untuk saya senarai kan semuanya….